2 de març 2010

Ambäukalamúsica

Avui és 2 de març i ja hem fet el magazín!

Després d'unes setmanes intenses i de lluites constants amb la moderna i ineficaç tecnologia de la UPF, ja tenim tot el programa complet i només ens queda fer un últim informatiu en els darrers dos dies de classe (que considero una bogeria innecessària) i... celebrar que podré recuperar les reunions habituals de dilluns i dimecres al vespre, que ja tocava!

Sobre el magazín:

1) Els reportatges han sigut francament divertits. En destaco especialment el de Carles Matamala, que tot i robar imatges de lladres de Matrix, va fer una tria musical excel·lent.

2) L'Albert Mateu és francament bo. Vaja, un geni. La ballarina dansant no té preu i es mereix tot el reconeixement de l'equip per la tasca feta en caretes i fitxes.

3) L'estrés afecta negativament el caràcter de les persones. Al Guillem Tarragó, no.

4) Lluís Capdevila ha mantingut viva la flama del nostre estimat Marc Simó. Prometo aparició del nostre fotògraf al quart informatiu.

5) La Mariona i la Marta són unes cracks. No només per haver fet una peça dinàmica, sinó sobretot per portar-nos pastissets i galetetes al plató. Només per això les considero amigues meves.

6) No entenc perquè existeix l'Avid Instinct havent-hi al món un programa com el Newscutter.

7) Controlant els àudios t'ho pots arribar a passar molt bé. Especialment si hi ha un concurs on poder afegir aplaudiments, redobles i musiquetes.

Sobre Ambaukalamúsica:

1) Si has de refer una peça per problemes tècnics, pots tornar-te boig, fer-te amic dels tècnics o insultar en Moreso. Tinc el plaer d'anunciar que jo em vaig quedar amb totes tres opcions.

2) Si t'emportes la càmera, durant tot el dia, no et deixis els micròfons a casa. En aquest cas, posa molta música i alguna veu en off.

3) Fer veure que aprens a tocar l'acordió en un matí no cola, és veritat. Però que el substitut ("jo") tingui micro encara és menys creïble.

4) Si et falla el programa, el millor que pots fer és cridar el Mateu i que t'ensenyi les quatre coses bàsiques del Marquee. És distret i afegeixes qualitat a la peça.

5) Per a tots els descreguts: La ruta que narro és real. Al matí Martorell, i a la tarda Cercavila i escenari a Castellbisbal. La gràcia és que ja veníem de fer quatre actuacions en els tres dies anteriors (amb fred especial a Guissona), així que realment estava destrossat.

6) (Publicitat) Ambäukatunàbia és un grup d'animació magnífic. Podeu conèixer tots els detalls entrant a la pàgina web. Ja que hi sou, ens podeu contractar, també de nit:



7) A la meva càmera, tot el reconeixement públic: Gràcies Jasmina Arregui!

Roger