7 de maig 2009

A Roma amb Grimaldi Lines

Ahir a la nit, a quarts de dotze, vaig arribar a casa disposat a allargar l'eufòria blaugrana tanta estona com fos possible, veient per enèsima vegada el golàs d'Iniesta i tot el que olorés a Barça. Des de la celebració exultant del gol, havia passsat una hora inoblidable que promet repetir-se en les properes setmanes.

A TV3 vaig trobar un especial "Londres, París, Roma" conduït per Pere Escobar ("Guardiola no és d'aquest món"), que oferia connexions constants a Londres amb l'Artur Peguera i declaracions dels protagonistes blaugranes. Gairebé a la mitjanit, van entrevistar Joan Oliver (director general del FC Barcelona), que va explicar el procés que seguirà el club per sortejar entrades entre els socis per anar a la final de la Lliga de Campions.

Després de l'entrevista, en Pere Escobar va donar entrada des del plató a un vídeo informatiu sobre els possibles transports que podien utilitzar els seguidors blaugranes per anar a Roma, preparat evidentment abans de conèixer el resultat final de l'eliminatòria. El podeu veure en aquest enllaç del 3 a la carta.

El vídeo és força distret durant una bona part, però a partir del minut 02:32, vaig començar a quedar-me astorat: el document audiovisual deixa de ser informatiu i es converteix en un publireportatge en tota regla de l'empresa Grimaldi Lines!

En Víctor Patsi ens vol demostrar amb el seu humor habitual que aquest any, en lloc de l'avió, el bus o el cotxe, també podem anar amb vaixell a veure la final de la Lliga de Campions. Però a efectes pràctics, tv3 va emetre més de 2 minuts de propaganda (poc camuflada) d'aquesta companyia enmig de l'alegria blaugrana.

Centrant-me en aquests dos minutets, és lamentable que ens presenti totes les comoditats que té el creuer, però ja és insultant que utilitzi imatges promocionals de la Companyia Grimaldi Lines per completar el vídeo de tv3. Mireu-vos-el, que no té desperdici. I després d'això, brometa a plató sobre el vídeo i canvi de tema.

Conclusió: Grimaldi Lines 1 - Tv3 0.

Roger

6 comentaris:

charli ha dit...

La part més bona del video publicitari és quan surten les xurris que suposadament et trobarás als vaixells de Grimaldi Lines. Tots els mascles que ens trobavem al bar vem començar a aplaudir i a cridar quan les veiem. Que simples que som.

salut!

Silviiigp ha dit...

No m'ho puc ni creure! Em fa vergonya que la nostra televisió pública emeti aquest tipus de reportatge. A sobre creuran que és periodístic! Potser el senyor Grimaldi li ha ofert un viatge gratis a l'editor del repor... per què sinó no té sentit...

Per explicar les maneres que hi ha d'arribar a Roma, no cal fer un video d'aquest tipus. Que els interessats entrin a google si no saben on queda Roma ni les possibilitats que hi ha per arribar-hi!

És molt fort que en Víctor Patsi es pugi a una màquina d'aquestes típiques del gimnàs. Però quan he vist les noies, totes joves i maques, ballant a la discoteca...

En fi, no tinc res més a dir. Ah, sí! Gran post, sincerament ;)

Carlos ha dit...

quan va dir que s'explicaria com anar a Roma, pensaava que es referia a com havien de fer els socis per aconseguir les entrades.

Com dius, l'inici del vídeo està bé, amb imatges de la final de París... però "cuando sale a la mar" ja és brutal la propaganda que fa!

i pocs minuts després van a publicitat i quin anunci surt... Grimaldi Lines!!!! amb les mateixes imatges promocionals k tv3 directament ha agafat per al seu vídeo (noies guapes al casino, ballant a la disco!) patètic!!!

J. B. ha dit...

ben vist, Roger. Valdria la pena saber què hi ha al darrere d'aquesta empresa, i quines relacions (comercials) té amb la televisió catalana.

Jordi ha dit...

Des d'Internet estant et comunico que aquest senyor té ja 41 anys! I jo que n'hi posava 35...

Carles ha dit...

Molt ben trobat. Ara caldria saber on passarà les vacances en Patsi i, sobretot, com hi arribarà.